Menu Premium
Loading...

Vragen over de E3 2014 en Watch Dogs

05/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag maandag 5 mei en dat is Bevrijdingsdag natuurlijk! Hier op de redactie van Gamekings beginnen we na een hectische week, die in het teken stond van de opening van Gameking Studio in Hoog Catharijne in Utrecht, aan een ietwat rustigere week. Maar wees niet bang, ook deze week staat er voldoende leuke content voor je gepland hier op Gamekings.tv. Overigens is Gamekings Studio in Hoog Catharijne nog de gehele maand te bezoeken, en wel op donderdag, zaterdag en zondag. Natuurlijk beginnen we de week met jouw brandende vragen in een nieuwe Brievenmaandag die deze week tal van vragen bevat over onder andere de E3 2014 en Watch Dogs.

Boris, Jelle en Dennis beantwoorden in deze Brievenmaandag al jouw vragen over games en andere interesses. Naast de E3 2014 en Watch Dogs komen er ook vragen aan bod over tablets, de nieuwe Fallout, Project Cars, Square Enix en Microsoft. Al dit soort vragen vind je terug in deze Brievenmaandag met vragen over de E3 2014 en Watch Dogs. Daarnaast blikken de heren terug op hun weekend en werpen ze alvast een blik in de toekomst door over de E3 2014 in Los Angeles te filosoferen.

Vergeet naast het bezoeken van Gamekings Studio natuurlijk ook vooral de aflevering van vanavond niet te checken op MTV en wel om 22:25. Deze aflevering zal in het teken staan van de PAX East 2014 in Boston, USA. Dennis is daar namelijk een tiental dagen geweest om de PAX East 2014 te checken en is daarna ook nog langs Bungie in Seattle geweest om als eerste journalist uit de hele Benelux Destiny te checken. Dit zie je volgende week in de aflevering op MTV.

Heb jij ook nog brandende vragen voor de volgende Brievenmaandag? Dan kun je die altijd mailen naar redactie@gamekings.tv, tweeten met #Brievenmaandag, of een post plaatsen onder de wekelijkse Brievenmaandag-post op onze Facebook-pagina!

Vragen over de E3 2014 en Watch Dogs

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch