Menu Premium
Loading...

Vragen over de E3 2014 en Call of Duty

26/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandagochtend en we hebben drie frisse gasten achter een tafel gezet. Je weet wat dat betekent, toch? Een nieuwe Brievenmaandag. Deze week zijn Steven, Skate en Jelle aan de redactietafel gaan zitten om jouw prangende vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunnen we niet met de vragen beginnen voordat de heren even uitgebreid over hun weekend hebben verteld. Ze hebben namelijk ook dit weekend genoeg beleefd. Het meest populaire onderwerp is uiteraard de E3 2014, die al over een kleine twee weken is. Uiteraard zijn er niet alleen maar vragen over de E3 2014, ook worden er vragen behandeld over de Call of Duty franchise. GTA V, Battlefield, Wolfenstein: The New Order en Gamekings Studio komen ook nog even aan bod tijdens deze Brievenmaandag met vragen over de E3 2014 en Call of Duty.

De grootste gamebeurs van de wereld komt nu wel heel erg dichtbij. De E3 is namelijk al over twee weken en natuurlijk zijn wij aanwezig. Toch zitten wij ook met heel veel vragen: Wat gaan we zien op de persconferenties en welke vette next-gen games zullen eindelijk speelbaar zijn? Hopelijk gaat alles beantwoord worden. Tot die tijd zijn al jouw vragen ook welkom en gaan we ons uiterste best doen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. In deze Brievenmaandag zijn er dus flink wat vragen over de E3 2014 binnengekomen en we hebben er een aantal uitgezocht. Het blijft niet bij alleen vragen, want er worden ook een paar dilemma’s aan ze voorgeschoteld, die ze af en toe flink aan het denken zet.

Zit je al weken met een brandende vraag? Wacht niet langer en stuur hem op naar de Gamekings-redactie via de mail naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag of plaats hem in de wekelijkse Brievenmaandag-post op onze Facebook-pagina. Ga eerst lekker achterover zitten en check deze gezellige Brievenmaandag!

vragen over de E3 2014 en Call of Duty

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch