Menu Premium
Loading...

Vragen over de E3 2013

10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond om 18:00 begint op Gamekings.tv de epische Gamekings E3 2013 livestream marathon. Microsoft begint deze avond en Sony is als laatste aan de beurt om 3.00 uur vannacht, daarop volgt nog een nabespreking, dus het kan zomaar licht zijn als we hier klaar zijn. De E3 heeft een hoop vragen bij jullie losgeweekt, daarom gaan Nino en JJ die vragen doornemen in deze speciale Brievenmaandag met vragen over de E3 2013.

Deze Brievenmaandag staat dus helemaal in het teken van een van de grootste beurzen op aarde. Nino werkte ten tijden dat Killzone 3 werd getoond op de beurs in LA voor Guerrilla, waarover hij nog wel het een ander kan vertellen. JJ was nog net niet voor dat het internet bestond aanwezig bij de E3, maar het scheelt in ieder geval niet veel. Hij weet hierover ook een paar mooie anekdotes te vertellen.

Het blijft natuurlijk speculeren bij een hoop vragen, maar JJ en Nino doen hun uiterste best om jullie vragen over de E3 2013 te beantwoorden. Een van die vragen is zelfs zo interessant dat er is besloten een poll van te maken. Die kun je beantwoorden in deĀ E3 2013 Poll.

Verder worden er nog vragen beantwoord over welke games de heren verwachten te gaan zien en of Nintendo lekker uit de verf kan komen met al het next-gen geweld van Microsoft en Sony. Je ziet het allemaal terug in deze Brievenmaandag.

Als je vraag niet beantwoord is in brievenmaandag, wees dan niet getreurd. Tijdens de livestream kun je jouw vragen twitteren naar #GKE3 en misschien worden deze door JJ en Skate dan live in de studio behandeld. Deze Brievenmaandag zit in ieder geval boordevol met antwoorden op vragen over de E3 2013.

Vragen over de E3 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch