Menu Premium
Loading...

Vragen over de E3 2013 en jetlags

17/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wegens aanhoudend succes, een nieuwe Brievenmaandag voor je, een jetlag-Brievenmaandag welteverstaan. Vers uit het vliegtuig zijn de heren vanaf Schiphol regelrecht naar het Blammo kantoor afgereisd om al jouw vragen over de E3 van 2013 te beantwoorden. De tye dye shirts zijn er bij gepakt en zo gaan Martin, Dennis en JelleĀ geheel in stijl jouw vragen over de E3 2013 en jetlags beantwoorden.

Het was ons het weekje wel. Velen van jullie zijn getuigen geweest van een historisch lange livestream met daarin een stortvloed aan current en next-gen titels, maar Martin, Dennis en Jelle waren er gewoon bij. Vandaag persen ze het laatste beetje energie eruit, om vervolgens lekker onder de wol te kruipen. Maar voordat ze bij de vragen aankomen, moeten ze eerst even hun vliegtuigavonturen delen.

Hordes aan brieven zijn er binnen gekomen. Er zijn nog steeds een hoop mensen die willen weten hoe er bij Gamekings gedacht wordt over het ‘always online’ zijn van de Xbox One. Die vragen worden behandeld en de meningen van de gasten uit LA liegen er niet om.

De E3 staat niet alleen bekend om zijn vette games, maar ook om het vrouwelijk schoon wat er op de beurs rondloopt. Misschien wordt wel een van de lastigste dilemma’s van het jaar aan de heren voorgelegd: Wie was eigenlijk de mooiste boothbabe?

De hele week gaat het E3 geweld gewoon door op Gamekings.tv, met vandaag eerst een Brievenmaandag met vragen over de E3 2013 en jetlags. Als je ook vragen hebt die je graag met antwoorden wilt voorzien, stuur je tweets dan naar #Brievenmaandag of stuur je brieven naar redactie@gamekings.tv

Vragen over de E3 2013 en jetlags

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch