Menu Premium
Loading...

Vragen over Dark Souls 2 en GTA V

06/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zelfs na een zonnig weekend als deze zitten we klaar voor een nieuwe Brievenmaandag. Naast al jouw mails, tweets, vragen en dilemma’s hebben we dit keer ook een echte brief gekregen in een echte envelop met echte postzegels. Postzegels? Ja echt, postzegels. Martin, Boris en Nino zitten er in ieder geval klaar voor om vragen over Dark Souls 2 en GTA V te beantwoorden.

Een aantal dagen geleden hebben we de personages uit GTA V beter leren kennen in drie korte trailers. We hebben dan ook een aantal vragen en tweets ontvangen over GTA V en de personages van de nieuwe game. Daarnaast zijn er ook een aantal vragen binnen gekomen over de next-gen Xbox en PlayStation 4. Niet alleen de geruchtenmolen blijft draaien, ook de oorlog tussen Sony en Microsoft is in volle gang om de beste en meest succesvolle console te maken.

Er is dit keer een echte brief binnen gekomen op de redactie, namelijk eentje van Pieter Sneep. Niet alleen is iedereen super enthousiast over het feit dat we een brief hebben ontvangen, ook is de brief zelf heel erg tof. Pieter doet namelijk mee met de Dark Souls 2 Shield Design Contest en heeft een wapenuitrusting met zijn schild meegestuurd. Wil jij hem steunen in de contest met zijn ‘Homeland’ schild voor Dark Souls 2? Ga dan naar de Facebook pagina van Dark Souls 2 en stem op het Homeland schild van Pieter Sneep.

We hebben ook een vet lijstje dilemma’s ontvangen. Heb je zelf ook nog vragen of opmerkingen? Stuur alles op naar redactie@gamekings.tv of tweet het naar #Gamekings of #Brievenmaandag en dan zou het zomaar kunnen dat deze volgende week worden behandeld in een nieuwe Brievenmaandag. Wil je zeker weten dat je in de volgende Brievenmaandag verschijnt? Stuur dan net zo’n vette brief als Pieter bijvoorbeeld en wees origineel.

Vergeet ook niet vanavond te kijken naar Gamekings op MTV om 22:30 uur. Deze week is de CoD Championship aflevering te zien. Martin is naar LA geweest voor het wereldkampioenschap Call of Duty en hij heeft daar een dikke aflevering geschoten. Je kunt nog steeds een vet ‘Ik kijk #Gamekings’ shirt winnen door een foto van jezelf te sturen met “Ik kijk #Gamekings” op Twitter. Dus doe mee!

Vragen over Dark Souls 2 en GTA V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch