Menu Premium
Loading...

Vragen over complottheorieën en Call of Duty: Ghosts

29/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook de dag voordat Beatrix afstand doet van de troon en we in Nederland officieel een koning krijgen, hebben Pascal, Boris en Melle jouw brieven en tweets doorgespit. Als jij er klaar voor bent, dan zijn zij dat ook met een hele nieuwe Brievenmaandag met vragen over complottheorieën en Call of Duty: Ghosts.

Een prachtige game voor slechts zes euro en misschien wel de lelijkste game van het jaar voor vijftig, waar ging het mis? Wij hebben er zo onze ideeën over en speculeren er dan natuurlijk ook maar al te graag op los. Bovendien wil Boris graag van je weten welke wrede of gewoon hele goede game jij ooit voor een kleine prijs hebt weten te bemachtigen, dus laat het ons weten in de comments. Daarnaast hebben we het over de A.I. in games. Waarom zijn graphics de laatste jaren zo sterk verbeterd en lijkt de A.I. een beetje achter te blijven? Melle denkt het juiste antwoord hier wel op te weten.

Natuurlijk komen ook de nodige dilemma’s aan bod. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen weten of Pascal, Boris en Melle liever een gangbang of een triootje doen? Dan zit je hier helemaal goed. En vieren de mannen liever Koninginnenacht of Koninginnedag?

Heb je zelf nog vragen of gewoon iets heel erg leuks te melden? Mailen kan naar redactie@gamekings.tv of tweet met #Gamekings of #Brievenmaandag. Wie weet zie je jouw reactie volgende week terug in een nieuwe Brievenmaandag.

Vanavond zijn we natuurlijk om 22:30 uur te vinden op MTV, dus vergeet niet te kijken. Je maakt bovendien nog steeds kans op een exclusief “Ik kijk #Gamekings” shirt, dus tweet ook vanavond een foto van hoe jij Gamekings kijkt met “Ik kijk #Gamekings“.

Update: Het GTA V item verschijnt aanstaande donderdag 2 mei om 18:00 uur op Gamekings.tv!

Vragen over complottheorieën en Call of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch