Menu Premium
Loading...

Vragen over Comics en The Walking Dead

03/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste maandag van september is gearriveerd en dus is het weer tijd voor Brievenmaandag. Melle, Dennis en JJ zijn aangeschoven om al jullie vragen te beantwoorden.

Jersey Shore gaat er mee stoppen maar Gamekings gaat natuurlijk gewoon door op MTV en vanavond is weer de eerste aflevering van het seizoen. Niet alleen het nieuwe seizoen gaat bijna van start maar Firstlook zit er ook aan te komen en dit weekend is er weer een nieuw Firstlook journaal.

Qua brieven is het een beetje karig deze week en dit is volgens Dennis aan te wijten aan de scholen die weer begonnen zijn. Ondanks dat beantwoorden de heren vragen over The Walking Dead en het verschil in release-dates in Europa en de rest van de wereld. Over twee weken staan strips en comics centraal in Gamekings daarom is het toepasselijk dat er ook een vraag over comics behandeld wordt. Naast dit alles bespreken de drie heren ook nog een zooitje tweets én heeft Dennis een mysterieus pakketje meegenomen dus pak een glas cola en ga snel zitten voor een verse Brievenmaandag met vragen over Comics en The Walking Dead

Vragen over Comics en The Walking Dead

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch