Menu Premium
Loading...

Vragen over Comic-Con en de Destiny Beta

28/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je oude, vertrouwde Brievenmaandag zal nooit meer hetzelfde zijn na deze eerste thema editie. Vanaf deze regenachtige maandag, waarbij je het liefst de hele dag binnen zit, kun je kijken naar Dennis, Boris en Shelly die de Comic-Con nauwlettend in de gaten hebben gehouden. Ben jij benieuwd wat de Comic-Con voor nieuws heeft? Of wil je weten hoe je deze periode moet doorkomen zonder de beta van Destiny? Kijk dan naar deze Brievenmaandag waarin Dennis, Boris en Shelly jouw vragen over Comic-Con en de Destiny Beta beantwoorden.

Het zal ongetwijfeld warm weer zijn geweest in San Diego (in tegenstelling tot de harde regen en onweersbuien op de redactie) waar dit weekend die-hard cosplayers los konden gaan op de Comic-Con. De Comic-Con is een jaarlijks evenement en waar de beurs vroeger voornamelijk draaide om comics komen nu ook films, games en series aan bod. De Gamekings redactie is natuurlijk volop verliefd op de charme van de megabeurs en ze hebben dan ook alle geruchten, aankondigingen en teasers bekeken. Hierdoor beantwoorden Boris, Dennis en Shelly al jouw vragen en voorzien ze deze van hun professionele en ongezouten mening. De leuke en spannende geruchten van de Comic-Con kunnen de heren en dame deze maandag goed gebruiken, want ze hebben pijnlijk afstand moeten doen van de Destiny beta. Het is moeilijk voor Dennis, Boris en Shelly, maar de ontwenningsverschijnselen zijn gelukkig deze Brievenmaandag te onderdrukken en ze zullen toch echt, net als iedere trouwe Destiny-fan die los is gegaan op de beta, tot 9 september moeten wachten.

Dennis, Boris en Shelly kijken altijd uit naar episch Comic-Con nieuws. Volg jij ook de Comic-Con als een ware fan? Laat ons weten op welk nieuws je echt niet kunt wachten en welk nieuws jouw dag, week of maand heeft gemaakt. Ben jij benieuwd of jouw vraag beantwoord is? Check dan deze Brievenmaandag waarin Dennis, Boris en Shelly antwoord geven op jouw vragen over Comic-Con en de Destiny Beta.
Vragen over Comic-Con en de Destiny Beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch