Menu Premium
Loading...

Vragen over carnaval en GTA V

11/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dominique is al schreeuwend zijn carnaval doorgekomen, Martin heeft zijn ontmoeting met de enige echte Huub Hangop doorstaan en JJ heeft de aardbeving in Groningen overleefd. Iedereen is dus veilig op de redactie aangekomen en zij beantwoorden al jouw vragen over carnaval en GTA V in deze Brievenmaandag die overigens niet in het Duits is nagesynchroniseerd.

Dominique is de enige aan tafel die carnaval begrijpt en vertelt hoe hij er dit jaar bij liep, maar zonder Dennis aan tafel krijgt hij geen steun. JJ is daarentegen helemaal klaar met carnaval en bespreekt liever racegames en de aankomende editie van de Gamekings Showcase. Martin vertelt dat hij gamen leuk vind en gek genoeg is hij de enige.

Daarnaast krijgen we op deze Europese Epilepsiedag vragen voorgeschoteld over Kim Holland, Darksiders, Antichambers en de Sony persconferentie. Ook zit deze Brievenmaandag vol met zware dilemma’s over rolstoelen, yoghurt en jouw eigen tweets worden beantwoord. Verder krijg je de laatste updates over de aanstaande editie van de Gamekings Showcase March Madness op 2 maart en onze plannen voor de Sony persconferentie van 20 februari.

Dus als jij het leuk vindt om te weten wat de mannen spelen als ze een drankje op hebben of waarom Brievenmaandag niet wordt nagesynchroniseerd in het Duits, moet je zeker kijken naar deze verse aflevering van Brievenmaandag.

Heb je zelf nog vragen, opmerkingen of heb je ook niks met carnaval? Laat vooral van je horen en mail naar redactie@gamekings.tv of tweet met #gamekings of #brievenmaandag en wie weet wordt jouw vraag volgende week besproken in een nieuwe aflevering van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch