Menu Premium
Loading...

Vragen over Call of Duty: Ghosts en World of Warcraft

11/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is inmiddels al achter de rug, maar niet getreurd! Jelle, Dennis en Thijs zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Deze week zijn er een stuk minder brieven binnengekomen via de e-mail en post, maar deze hoeveelheid wordt gelukkig meer dan opgevuld door het flinke aantal vragen op de Facebookpagina van Gamekings. Uiteraard zijn er niet alleen de vragen, maar vertellen Thijs, Dennis en Jelle ook nog over hun weekend in deze Brievenmaandag met vragen over Call of Duty: Ghosts en World of Warcraft.

Blizzcon 2013 was afgelopen weekend keihard aan de gang en dit zorgt natuurlijk ook voor het nodige nieuws. Nieuws brengt zoals verwacht de nodige vragen met zich mee en ook over het op Blizzcon 2013 aangekondigde nieuwe World of Warcraft-uitbreidingpakket: Warlords of Draenor, maar ook over de eerder al aangekondigde World of Warcraft-film. Daarnaast is er deze week een vraag over Rare, de Britse gameontwikkelaar die in het verleden voornamelijk games maakte voor Nintendo, maar zich op dit moment lijkt te hebben gefocust op de Xbox en de Kinect. De vraag is dan ook of zij alleen Kinect-games blijven ontwikkelen of dat ze ook weer games gaan maken als Banjo-Tooie.

Call of Duty: Ghosts ligt sinds vorige week in de winkels en is daarom niet geheel vreemd dat er ook deze week vragen over binnenkomen. Op de redactie zijn de meningen over de game aardig verdeeld. Als jij wilt weten hoe Jelle, Dennis en Thijs over de nieuwste game uit de Call of Duty-reeks denken, kun je het beste snel deze Brievenmaandag kijken met vragen over Call of Duty: Ghosts en World of Warcraft.

Vragen over Call of Duty: Ghosts en World of Warcraft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch