Menu Premium
Loading...

Vragen over Call of Duty: Advanced Warfare en BlizzCon 2014

03/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag kan je erop los knallen in Call of Duty: Advanced Warfare. JJ, Boris en Jelle beantwoorden onder meer een vraag over deze game en vertellen jou wanneer je de review mag verwachten. Check nu een gloednieuwe Brievenmaandag met vragen over Call of Duty: Advanced Warfare en BlizzCon 2014!

Ook hebben de guys het nog even over de Kwestie van gisteren, waar in de comments een interessante discussie over de toekomst van de gamedistributie is ontstaan. Verder zijn er vragen over Super Smash Bros., Amiibo’s, PlayStation TV en de nieuwe serie Better Call Saul. Gaat dit net zo tof worden als Breaking Bad, waarin advocaat Saul Goodman te zien is? Heb jij daarnaast nog brandende vragen die niet beantwoord zijn? Mail ze dan naar redactie@gamekings.tv, plaats ze op onze Facebook-pagina of zet ze op Twitter met de hashtag #Brievenmaandag.

Vergeet ook niet aanstaande vrijdag 7 november van 16:00 tot 22:00 uur naar onze marathon livestream te kijken, waarin we onder meer vanuit de Verenigde Staten verslag doen vanaf de BlizzCon 2014.

Vragen over Call of Duty: Advanced Warfare en Blizzcon 2014

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch