Menu Premium
Loading...

Vragen over Breaking Bad en de PlayStation 4

12/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is helaas voorbij, maar niet getreurd: er is weer een nieuwe Brievenmaandag! Naast Steven en Boris is er dit keer ook een speciale VIP, namelijk Bardo van Banjomovies. Je weet wel, die van YouTube. Samen met zijn drieën beantwoorden ze tweets en vragen over Breaking Bad en de PlayStation 4. Daarnaast wordt er ook verklapt wanneer de review van The Wonderful 101 zal verschijnen.

Afgelopen week heeft Boris een heel gaaf t-shirt gekregen. Zo gaaf dat hij het graag wilt weggeven, want hij voelt zich namelijk net niet ‘DILF’ genoeg. Mocht deze term volledig nieuw zijn voor je, heb je de laatste jaren waarschijnlijk in een grot gewoond. Dit betekent “Daddy I Like To Fuck”, een variant op de term ‘MILF’. Bijna iedereen kent Breaking Bad wel en gisteren is het laatste deel van de serie van start gegaan. Het is de tweede helft van het vijfde seizoen en de alles ontknopende conclusie komt nu wel heel dichtbij. Volgens Boris kan het maar op twee manieren eindigen: Walter White zal een pijnlijke dood tegemoet gaan óf hij raapt nog snel wat miljoenen bij elkaar en vertrekt daarna gelijk naar één of ander tropisch eiland, waar hij weg brandt in de hete zon. Nu is het afwachten of Boris gelijk krijgt, natuurlijk.

Naast het nieuws zal het uiteindelijk draaien om al jouw tweets en vragen. Je kunt ze sturen naar redactie@gamekings.tv of via Twitter met #brievenmaandag. Uiteraard worden ook vandaag vragen beantwoord. Zo wordt er duidelijkheid geschept worden over de uitverkoop van de Playstation 4 en wordt er antwoord gegeven worden op de vraag of PlayStation 4 en PlayStation 3-spelers tegen elkaar kunnen spelen. Boris zal uiteindelijk ook nog zijn mening geven over de digitale decoder van de Xbox One. Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Je ziet het allemaal in deze kersverse Brievenmaandag!

Vragen over Breaking Bad en de Playstation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch