Menu Premium
Loading...

Vragen over BioShock Infinite DLC en 3DS XL

22/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Daar zitten ze dan…” klaar voor een nieuwe Brievenmaandag om al jouw brieven, tweets, vragen en dilemma’s te beantwoorden. Zelfs na het geflopte Koningslied en de rage-quit van John Ewbank zijn JJ, Jelle en Dennis er om al jouw tweets en vragen over BioShock Infinite DLC en 3DS XL te beantwoorden.

Een van de beste games van 2013 verdient natuurlijk ook de beste DLC van 2013, de vraag is alleen wanneer die DLC verschijnt? Of misschien nog belangrijker, wat de DLC gaat inhouden. Zou het iets te maken kunnen hebben met eerder verschenen beelden die niet in de uiteindelijke game te vinden zijn? Verder hebben we het over het feit dat, alhoewel er veel infected in The Last of Us zitten, het maar de vraag is of het een echte survival-horror game gaat worden.

De discussie van de dag gaat over de Nintendo 3DS en de 3DS XL. De meningen zijn verdeeld of de grotere handheld beter is dan de kleinere, of dat het beeld op de XL versie misschien teveel wordt uitvergroot. Naast deze en andere vragen behandelen we uiteraard ook al jouw tweets en dilemma’s over onder andere: Maffia 3, Firstlook 2013 en natuurlijk bier.

Heb jij zelf nog vragen of opmerkingen die niet zijn langs gekomen, maar moeten ze echt in Brievenmaandag? Stuur ze dan allemaal op! Mailen doe je naar redactie@gamekings.tv. Je kunt natuurlijk ook tweeten met #Gamekings of #Brievenmaandag en wie weet worden deze dan behandeld in de volgende Brievenmaandag. Vergeet ook niet vanavond te kijken naar Gamekings om 22:30 op MTV voor een spookachtig wrede aflevering. Natuurlijk kun je ook jouw eigen ‘Ik kijk #Gamekings’ shirt winnen als je een foto stuurt op Twitter van jezelf hoe jij Gamekings kijkt met “Ik kijk #Gamekings”.

Vragen over BioShock Infinite DLC en 3DS XL

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch