Menu Premium
Loading...

Vragen over Battlefield Hardline en Firstlook 2014

14/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Een gloednieuwe Brievenmaandag. Deze week hebben we het trio Dennis, Dominique en David voor je in de aanbieding. Dennis is net terug van zijn vakantie en hij is gelijk aangeschoven voor deze nieuwe Brievenmaandag. De heren bespreken niet alleen wat ze dit weekend allemaal hebben uitgespookt, maar beantwoorden natuurlijk ook jouw brandende vragen. Deze week komen er vragen over Battlefield Hardline en Firstlook 2014 voorbij.

Natuurlijk wordt deze Brievenmaandag afgetrapt met een nabeschouwing van het afgelopen WK-weekend. Duitsland is wereldkampioen geworden en Dominique, David en Dennis bespreken wat ze hier van vinden, en hoe ze het afgelopen WK hebben ervaren. Eén ding is zeker de heren zijn alweer helemaal klaar voor het EK 2016 in Frankrijk. De mannen zouden nog uren kunnen door praten over voetbal, maar er zijn heel wat gamegerelateerde vragen te beantwoorden. De Firstlook 2014 Early Bird tickets zijn bijvoorbeeld uitverkocht en daarom vraagt iemand zich af of we al wat meer kunnen vertellen over Firstlook 2014. Daarnaast wordt er gevraagd of Guerrilla Games bezig is met een nieuwe Killzone. Toevallig gaan er nu net geruchten de ronde over de nieuwe Killzone… Wat deze precies zijn, hoor je in deze Brievenmaandag. Ook hebben we wat vragen rondom Battlefield beantwoord. Komt er namelijk nog een review van de nieuwe Battlefield 4 DLC: Dragon Teeth en geeft DICE de mensen die de eerste Battlefield Hardline bèta hebben gemist nog de kans om de game alsnog te spelen in de vorm van een tweede bèta?

Maar dat is nog lang niet alles, want de heren beantwoorden nog een hele lading aan vragen. Zijn we bijvoorbeeld los gegaan met de Steam Summer Sale, komt er ooit nog een nieuwe Prince of Persia en vertellen Dennis, David en Dominique wat hun favoriete superhelden game is? Genoeg reden om deze Brievenmaandag te checken dus. Ga er daarom even lekker voor zitten en begin je maandag goed door deze Brievenmaandag met vragen over Battlefield Hardline en Firstlook 2014.

Vragen over Battlefield Hardline en Firstlook 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch