Menu Premium
Loading...

Vragen over Battlefield 4 en GTA 5

15/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is lekker weer, de zon schijnt en het is heerlijk warm. Helaas is het geen weekend meer. Het begin van de week is nooit fijn, zeker niet als je liever in de zon zou zitten met een lekkere koude kletser. Om je zonnige werkweek nog beter van start te laten gaan, zitten Martin, Boris en Dennis klaar om al jouw brieven, tweets, e-mails en pakketjes te beantwoorden in Brievenmaandag. Deze week beantwoorden zij vragen over Battlefield 4 en GTA 5.

Naast alle brieven en tweets heeft Boris vandaag een anoniem pakketje ontvangen. Een gemaskerde man kwam het afleveren en gaf aan onderweg te zijn naar een demonstratie in Den Haag. Wat er in dit pakketje zit weten we niet, maar dit gaan we tijdens deze Brievenmaandag uitvinden. Naast dit originele pakket hebben we ook, volgens het vaste recept, brieven en tweets voor je klaarliggen. Het thema lijkt deze week GTA 5 te zijn, we hebben namelijk nogal veel vragen ontvangen over de nieuwe game van Rockstar. Verder is er iemand die een geweldig alternatief heeft gevonden voor de game en daarom zijn pre-order heeft geannuleerd om een nieuwe game te bestellen. Over bestellen gesproken heeft Boris deze week aardig wat games gekocht tijdens de Steam Summer Sale. Dennis en Martin zijn daarentegen minder actief geweest, ieder om zijn eigen reden.

Boris en Martin hebben dit weekend een video langs zien komen van de Canadese minister van defensie die haarfijn uitlegt dat aliens wel degelijk bestaan. Daarnaast kunnen Martin en Dennis de epische Tour de France etappe van gisteren niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Verder beantwoorden we alle tweets en vragen over Battlefield 4 en GTA 5.

Vragen over Battlefield 4 en GTA 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch