Menu Premium
Loading...

Vragen over Assassin’s Creed IV: Black Flag en Titanfall

28/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is ten einde, maar dit houdt niet in dat het gedaan is met de lol. Jelle, Dennis en Thijs zitten namelijk klaar voor een nieuwe Brievenmaandag. Dit keer klagen we natuurlijk over de wind, maar ook hebben we in deze Brievenmaandag vragen over Assassin’s Creed IV: Black Flag en Titanfall.

Deze stormachtige maandag is Thijs, die de meesten van jullie wel kennen van Gamekings Extra, achter de tafel terecht gekomen. Dit weekend lijkt Thijs het heel spannend te hebben gemaakt door zijn culinaire avontuur. Het blijkt echter al snel dat Jelle ook niet stil heeft gezeten en zelfs rolletjes salami met augurk heeft gegeten. Uiteraard valt Dennis niet te overtreffen als het op eten aankomt en heeft hij dit weekend niet één, maar twee keer buiten de deur gegeten.

Naast al het geweld met eten komen er ook genoeg brieven, tweets en Facebook-berichten voorbij. Dit keer zullen de mannen en Thijs ook vragen beantwoorden over onder andere remakes en South Park: The Stick of Truth, de RPG die door het faillissement van THQ werd uitgesteld. De game is overgenomen door Ubisoft en staat nu in de planning voor eind dit jaar.

Voordat jullie met z’n allen vanavond om 22:30 uur op MTV de nieuwe Gamekings aflevering gaan kijken, hebben jullie nu nog mooi even de tijd om deze Brievenmaandag te checken. Bovendien kom je dan meteen meer te weten over het drugsgebruik van Jelle, Dennis en Thijs en over Assassin’s Creed IV: Black Flag. Kijk dus snel deze Brievenmaandag met vragen over Assassin’s Creed IV: Black Flag en Titanfall.

Vragen over Assassin's Creed IV: Black Flag en Titanfall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch