Menu Premium
Loading...

Vragen over Assassin’s Creed 3 en Hitman

19/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een zeer mistige maandag vandaag. Toch is de redactie op tijd op kantoor om alle gestuurde vragen te beantwoorden. Steven, Boris en Dennis zijn aangeschoven achter de Brievenmaandag tafel om onder andere op vragen over Assassin’s Creed 3 en Hitman te reageren.

De vloer op de redactie is dit weekend gelakt, waardoor er nog dampen op het kantoor hangen waar Boris een beetje high van wordt. Daarnaast moest afgelopen weekend alles van de vloer zodat de nieuwe lak laag kon worden aangebracht, waardoor vanochtend ook alles moest worden opgebouwd.

Dennis begint meteen met een leuk verhaal over Black Ops 2 en een oma, terwijl Steven van enthousiasme bijna zijn koffie omgooit wanneer het item begint.

Natuurlijk beantwoorden we verder deze maandag een berg vragen die naar ons zijn toegestuurd. Zo openen we deze Brievenmaandag met de vraag waarom winkels ongestoord games voor de releasedatum kunnen verkopen. Hier heeft Boris een zeer uitgebreid en genuanceerd antwoord op. Daarnaast komt er een vraag over de nieuwe MMO van Chris Roberts en Kickstarter aan bod, en komt de hardware van Nokia ook om de hoek kijken met een vraag over Windows Phone 8.

De tweets zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Blijf ze vooral sturen met #Gamekings of #Brievenmaandag. Zo vertellen we je of we blij zijn met de nieuwe patch van Assassin’s Creed 3, hoe Jelle zijn shirt op gaat eten en wat we vinden van de promotie van Hitman: Absolution. Met andere woorden, een epische Brievenmaandag met vragen over Assassin’s Creed 3 en Hitman.

Vragen over Assassin's Creed 3 en Hitman

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch