Menu Premium
Loading...

Vragen over de PlayStation 4 en Call of Duty: Ghosts

18/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuw begin van de week, dus het is tijd voor Brievenmaandag! Jelle, Dennis en Dominique zitten op deze koude maandagmiddag klaar om de week voor je in te leiden. Jelle heeft schokkend nieuws: hij is namelijk aangevallen door de jongens van Riot Games. Toen de nietsvermoedende Jelle dit weekend rustig aan het cruisen was, werd hij geramd door enkele werknemers van Riot Games met de auto. Dennis en Dominique zijn dan ook erg benieuwd hoe hij heelhuids op de redactie is aangekomen. Dit alles en veel meer hoor je in deze Brievenmaandag met vragen over de PlayStation 4 en Call of Duty: Ghosts.

Dennis heeft echter hele andere problemen om zich mee bezig te houden. Als diehard Sinterklaasfan heeft hij zich goed gedragen in de hoop dat er een cadeau in zijn schoen lag, maar dat werd helaas niet beloond. Dominique was neergeploft op de bank en heeft zich verdiept in horrorland. The Evil Dead stond op zijn lijstje om te checken en hij is daar dan ook eens goed voor gaan zitten. Nu is de vraag of hij het een toffe film vond, natuurlijk. Op deze maandagmiddag heeft hij de films achter zich gelaten om helemaal terug in de gamesvibe te komen.

Zoals elke maandag beantwoorden de heren een aantal prangende kijkersvragen. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zo komt zelfs de zwarten pieten discussie om de hoek kijken. Natuurlijk ontbreekt de PlayStation 4 ook niet, want met de launch in Amerika zijn er wat kinderziektes ontdekt. Laten we hopen dat wij daar in Europa niet mee te maken krijgen eind deze maand. Ben jij benieuwd wat de redactie van het weekend heeft meegemaakt en of ze zin hebben in de nieuwe week? Ga er dan maar voor zitten, want je ziet het in deze splinternieuwe Brievenmaandag met Jelle, Dominique en Dennis!
Vragen over de PlayStation 4 en Call of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch