Menu Premium
Loading...

Vragen over Brothers in Arms en Watch Dogs

16/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hopen dat jij net zo van het weekend hebt genoten als wij. Dennis, Dominique en Jelle bespreken eerst nog even uitgebreid het weekend in deze Brievenmaandag voordat ze de vele vragen beantwoorden die we binnen kregen via Facebook, Twitter of e-mail. Deze week kregen we onder andere vragen over Brothers in Arms en Watch Dogs. Daar bleef het niet bij, want er was nog veel meer te bespreken op deze winterse maandag.

We hadden natuurlijk allemaal verwacht al los te kunnen gaan in het Chicago van Watch Dogs. De game werd echter uitgesteld en hierdoor moeten de mensen die de game willen spelen nog even wachten voordat ze mogen genieten van Watch Dogs. Op dit moment staat de game gepland voor de lente van 2014 en hierdoor kunnen we nog geen streepje zetten op onze kalender. Ook kwam er deze week een vraag langs over Brothers in Arms, een game waarin jij en je broeders de oorlog proberen te winnen. Rondom deze serie is het al enige tijd stil en dus wordt het tijd voor wat duidelijkheid.

Naast deze vragen hebben we natuurlijk nog veel meer vragen, zoals over Call of Duty: Ghosts, Crash Bandicoot en merchandise. Wil je weten hoe Dennis, Dominique en Jelle dit weekend hebben ervaren? Kijk dan naar deze Brievenmaandag met vragen over Brothers in Arms en Watch Dogs.

Ook betekent maandag een nieuwe en verse Gamekings aflevering op tv. Kijk dan ook hoe Jelle en Skate keihard feesten op DreamHack 2013 in de nieuwe Gamekings aflevering vanavond om 22.30 uur op MTV. Voor de mensen die DreamHack niet kennen, het is één van de grootste LAN-party’s te wereld en lokt rond de 13.000 gamers naar het altijd koude Zweden.
Vragen over Brothers in Arms en Watch Dogs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch