Menu Premium
Loading...

Vooruitblik E3 2013 vanaf de redactie

08/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De helft van de redactie gaat naar L.A. om daar de vetste items voor jullie te schieten. De andere helft blijft hier om de Gamekings E3 livestreams en overige items te verzorgen. Maar waar we de E3 ook vieren, eerst even de ‘Vooruitblik E3 2013 vanaf de redactie’.

Er zijn natuurlijk een heleboel geruchten ontstaan rondom de E3. Of ze nou waar zijn of niet, je mag natuurlijk altijd vertellen wat je hoopt te gaan zien. Dat doet de redactie dan ook maar al te graag.

Zo zou Skate graag een paar nieuwe action-RPG’s willen zien, maar een flinke horror-game zou hij ook niet schuwen. Martin is vooral benieuwd naar de nieuwe shooters, zoals Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts.

Degenen die live in L.A. zullen zijn hebben behalve zin in de games en persconferenties, ook zin in iets heel anders, typisch Amerikaans. Ben je benieuwd wat dit is? Dat zie je natuurlijk in het item. Maar wat we je al wel vast kunnen verklappen, is dat Dennis verreweg de grootste liefhebber is.

Natuurlijk krijg je ook nog wat informatie over onze waarschijnlijk langste E3 livestream ooit, want alle persconferenties die plaats gaan vinden op de E3 2013 zijn natuurlijk live bij ons te volgen! Daar hangt Nino zomaar nog even een leuke prijs voor je aan vast.

Ben je benieuwd naar de reacties van alle redactieleden? Of ze nog nieuwe onthullingen voor je hebben met betrekking tot de E3? En naar de verrassing die Nino voor je in petto heeft? Je ziet het in de ‘Vooruitblik E3 2013 vanaf de redactie’.

Vooruitblik E3 2013 vanaf de redactie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch