Menu Premium
Loading...

Vooruitblik 2019: Gaat de E3 beurs dit jaar zwaar tegenvallen!?

11/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Week van de Glazen Bol gaan wij niet alleen voorspellen wat 2019 voor ons in petto heeft. Wij gaan ook vooruitblikken op de stellingen die wij samen met jullie hebben beantwoordt. Boris, JJ & Koos zijn aangeschoven om te discussiëren over alle verschillende stellingen die aanbod komen. In het vorige deel hebben wij het over grote bedrijven in de gamesindustrie, de projecten waaraan zij werken en hun aandelen gehad. In dit deel gaan wij vooruitblikken op de games van 2019 en natuurlijk de grootste gamebeurs ter wereld, de E3.

Een E3 zonder Sony PlayStation is niet hetzelfde

Één van de hoogtepunten van iedere gamer is de Electronic Entertainment Expo beter bekend als E3. Het nieuws dat Sony PlayStation dit jaar niet aanwezig zal zijn op de E3 is al een tijdje bekend. Er zijn speculaties gaande dat zij de nieuwe PlayStation 5 op hun eigen evenement willen aankondigen. Of zou Sony niet op de E3 willen staan omdat zij gewoonweg niet genoeg heeft om te tonen? Hoe dan ook, Sony is niet de eerste die het laat afweten. Meerdere bedrijven laten de grootste gamebeurs steeds links liggen. Sommige zijn niet meer op de beursvloer te vinden en sommige houden hun persconferenties elders in de stad. Nu de grote concurrent van Microsoft niet op de beurs te vinden is, zou de Xbox volop in de schijnwerpers kunnen staan.

Welke games worden er aangekondigd?

Er gaan dit jaar nieuwe games worden aangekondigd, of publishers nou op de E3 staan of niet. De vraag is alleen: Welke games? Natuurlijk is het veel spectaculairder en spannender als het op de E3 wordt getoond. Maar hoe dan ook, er gaan games komen. Boris, JJ & Koos denken te weten wat wij dit jaar kunnen verwachten. Op welke aankondigingen zitten jullie te wachten? En gaan wij deze dit jaar nog zien? Laat het even weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch