Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Voorspellingen 2020 deel 2: Cyberpunk 2077, PC en het gamejaar 2020

17/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hoogtepunt van deze fruitblik- en speculaasweek is natuurlijk de voorspellingen. Het moment dat alle redacteuren in hun glazen bol gaan kijken en gaan proberen het jaar te voorspellen. Ook dit jaar zijn er weer 10 vragen die de redacteuren moeten proberen te beantwoorden. Ze worden in twee delen opgedeeld: in elk deel vijf vragen die beantwoord worden. En de antwoorden van de community worden ook getoond. In het tweede deel gaat het vooral over Cyberpunk 2077, wat de PC gaat doen in 2020 en of 2020 in zijn algemeen een beter gamejaar gaat worden. Koos, JJ, Daan, Jelle, Skate en Boris geven je weer hun antwoorden.

Gaat Cyberpunk 2077 de hoge verwachtingen waarmaken?

Het antwoord zal waarschijnlijk in het midden gaan liggen. Zeker niet alle verwachtingen van de gamewereld zullen worden bevredigt, maar de kans dat het een hele grote flop gaat worden lijkt niet zo heel groot te zijn. Lijkt, want er zijn gekkere dingen gebeurt. En de game is gisteren dus uitgesteld naar september. Maar hoe hoog zijn de verwachtingen van de redactieleden en denken zij de Cyberpunk 2077 onder, gelijk aan of boven verwachting zal gaan presteren?

Wat gaat PC doen?

Want alles en iedereen heeft het natuurlijk over PlayStation en Xbox, maar PC is er ook nog. En het jaar 2019 was voor PC-gamers alles behalve slecht. Maar kan de PC dit ook herhalen nu er dit jaar een paar grote titels gereleased gaan worden en er nieuwe consoles op de markt gaan verschijnen? Dat is de vraag waar de heren in dit item onder meer antwoord op moeten gaan geven. Een andere vraag is: hoe goed gaat het gamejaar 2020 worden? Op papier ziet het er allemaal fantastisch uit, maar gaat dit in de praktijk ook zo zijn? Of gaan heel veel games hun verwachting niet kunnen waarmaken? Vragen waar je normaal op het eind van het jaar pas antwoord op kunt geven, maar waar de redactieleden in dit item al op moeten reageren. Tijd voor voorspellingen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch