Menu Premium
Loading...

Voorspellingen 2020 deel 1: PS5 vs Xbox Series X en E3 2020

16/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hoogtepunt van deze fruitblik- en speculaasweek is natuurlijk de voorspellingen. Het moment dat alle redacteuren in hun glazen bol gaan kijken en gaan proberen het jaar te voorspellen. Ook dit jaar zijn er weer 10 vragen die de redacteuren moeten proberen te beantwoorden. Ze worden in twee delen opgedeeld: in elk deel vijf vragen die beantwoord worden. En de antwoorden van de community worden ook getoond. Beginnend met vragen over de PS5 en de Xbox Series X en de E3 2020.

Xbox Series X vs PlayStation 5 voorspellingen

De laatste tijd gaat het eigenlijk nergens anders over. En dit komt niet doordat het PS5 logo recent is geopenbaard. Nee, het gaat om nieuws dat deze week werd geopenbaard. Want wie heeft het niet gehoord: Sony PlayStation is wederom niet aanwezig op de E3. Ook dit jaar slaat het bedrijf de gamebeurs over. En dus heeft Xbox opnieuw de kans om tijdens de E3 de show te stelen. Met de nieuwe console en games (ondanks dat het geen exclusives zullen zijn) aan de horizon zal Xbox in LA veel willen laten zien. En het is dan ook niet zo gek dat bijna alle vragen in dit eerste deel over Xbox Series X en PlayStation 5 gaan.

E3 2020

Maar er is wel degelijk een vraag die (deels dan) niet over PlayStation 5 en Xbox Series X gaan. Want de E3 van 2020 belooft een groot feest te worden. Althans, dat dacht iedereen. Koos, Jelle, JJ en Daan namen hun voorspellingen (en dus ook de vraag of Sony op de E3 van 2020 aanwezig zal zijn) op voordat het nieuws omtrent de afwezigheid van Sony PlayStation bekend werd. Ook het antwoord van de community was voordat dit nieuws werd geopenbaard. Boris en Skate hebben dit nieuws daarentegen wel in hun antwoord meegenomen. Maar: dat maakt de antwoorden niet minder interessant. Want wie zat er goed en wie niet?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch