Menu Premium
Loading...

Voorspellingen 2019: Krijgen we dit jaar de PS5 en Xbox 2?

12/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Week van de Glazen Bol gaan wij samen met jullie proberen te voorspellen wat 2019 voor ons in petto heeft. Vorige week was er een enquête met jullie gedeeld met daarin tien stellingen over het jaar 2019. Dezelfde stellingen zijn ook door onze presentatoren Boris, JJ, Koos, Jelle & Steven beantwoordt. Maar zij niet alleen. Ook de community heeft zijn stem laten horen door massaal de enquête in te vullen.
PS. Onze excuses voor de audio van Steven.

Gamekings vs de community

Zal de gecombineerde ervaring van de Gamekings presentatoren genoeg zijn om alle voorspellingen goed te krijgen? Of zitten zij, net zoals vorig jaar er op veel punten compleet naast? Om het wat spannender te maken gaan zij het dit jaar ook nog eens opnemen tegen jullie. Kunnen zij het op tegen een legioen van bazige bazen?  We gaan het zien.

De consoles van 2019

De tien stellingen worden verdeeld over twee items. Vijf stellingen per deel.  In deel één blikken we vooruit op de consoles van 2019. En dan kijken we vooral naar de grote drie. De Sony PlayStation, de Xbox van Microsoft en de Nintendo Switch. Komt Sony dit jaar nog met een aankondiging van de PlayStation 5? En zo ja, wordt deze dan ook nog in 2019 verkrijgbaar? En hoe zit het met de nieuwe next-gen console van Microsoft? Gaat het de Xbox Two heten, of krijgt het een totaal andere naam? Het is al een tijdje stil rondom Xbox. Gaan wij dan dit jaar nog een aankondiging krijgen? En gaat deze next-gen console dit jaar nog op de markt verschijnen? Tot slot hebben we ook nog de Nintendo Switch. Het ziet er niet naar uit dat Nintendo met een gloednieuwe console aan zit te komen. Zij zetten het succes van de Nintendo Switch gewoon voort in 2019. Maar gaat de Nintendo Switch ook de best verkopende console van 2019 worden?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch