Menu Premium
Loading...

Voorspellingen 2019: Wat gaan de kaskrakers van dit jaar zijn?

13/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Week van de Glazen Bol gaan wij samen met jullie proberen te voorspellen wat 2019 voor ons in petto heeft. Vorige week was er een enquête met jullie gedeeld met daarin tien stellingen over het jaar 2019. Dezelfde stellingen zijn ook door onze presentatoren Boris, JJ, Koos, Jelle & Steven beantwoordt. Maar zij niet alleen. Ook de community heeft zijn stem laten horen door massaal de enquête in te vullen.
PS. Onze excuses voor de audio van Steven.

Games van 2019

We kunnen veel mooie games verwachten in 2019. Of gaat dat behoorlijk tegenvallen? Één van de stellingen die voorbij kwam is of 2019 een tussenjaar gaat worden als het gaat om games. Natuurlijk zitten er grote titels tussen, maar misschien zijn de next-gen consoles dichterbij dan we denken. Dan zullen de publishers waarschijnlijk hun krakers bewaren voor de nieuwe consoles. Het is dus even afwachten totdat we de aankondigingen krijgen. Gaan deze op de E3 aangekondigd worden? En gaat E3 een slap aftreksel van de vorige edities worden zonder Sony PlayStation? Dan rest ook nog de vraag of de langverwachte Metroid 4 wat van zich laat horen. Daar zijn de meningen over verdeeld.

Battle Royale hype & Mobile Games

We kunnen er niet omheen dat Battle Royale centraal stond in 2018. Het leek wel alsof elke publisher een graantje mee wilde pikken met het succes. Maar zet de hype zich voort in 2019? Dat Battle Royale blijft is zeker. Maar zal de gekte erom heen dit jaar verdwijnen? En wat zal 2019 gaan betekenen voor Mobile Games? We weten dat grote bedrijven bezig zijn met games voor de mobiele telefoon. En dan hebben wij het niet over de minste titels. Command and Conquer: Rivals, Diablo Immortal en The Elder Scrolls: Blades zijn games die zijn aangekondigd. Gaan deze games financieel een flop worden? Veel mensen hebben weinig vertrouwen in Mobile Games, maar gaat daar verandering in komen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch