Menu Premium
Loading...

Wat kunnen we verwachten van Xbox op het X018 event?

08/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is het dan eindelijk, het XO18 event van Microsoft! Eerder dit jaar heeft Phil Spencer (Head Executive van Xbox) aangekondigd dat dit evenement er aan zat te komen. Een groot feest voor alle fans van Xbox. Je zult hier de grootste nieuwtjes, eerste impressies en ook nog veel verrassingen tegenkomen. Het evenement zal gehouden worden op zaterdag 10 november in Mexico City, waar meer dan 10.000 trouwe fans aanwezig zullen zijn voor dit spektakel. Maar niet getreurd, het event zal live uitgezonden worden. Koos en JJ gaan samen doornemen wat zij allemaal verwachten te zien van Xbox dit jaar, want ja, de Xbox One heeft nog heel wat in te halen, of niet?

Xbox Two of Xbox One Two?

Dat Xbox de laatste jaren achter loopt op Nintendo en PlayStation is geen geheim meer. Zo zijn er een hoop mensen overgestapt naar een andere console. Microsoft is heel goed in het maken van krachtige consoles, alleen missen ze wel de spellen die er speelbaar op moeten zijn. Je kunt tegenwoordig niet veel mensen meer aantrekken met alleen een Forza Horizon 4. Je moet met veel meer komen. Als je kijkt naar Sony, dat continu grote titels eruit blijft gooien zoals God of War en laatst ook Spider-Man, dan zul je als Microsoft zijnde toch echt heel rap aan de touwtjes moeten trekken.

Gaan we beelden zien van Halo Infinite?

Voor veel mensen blijft de Halo franchise toch echt de grootste reden om trouw te blijven aan de Xbox. Tijdens de E3 in 2018 kregen we al een kleine teaser te zien van de nieuwe engine waarin Halo Infite zich gaat afspelen, namelijk de Slipspace Engine. Wij willen graag iets nieuws zien over deze game tijdens XO18, al is het maar wat nieuwe informatie. Naar onze verwachting gaat Halo Infinite zeker pas in 2020 uitkomen, aangezien Gears of War 5 al in 2019 wordt verwacht. Deze twee zullen ze nooit in het zelfde jaar eruit gooien. Waar kijken jullie het meeste naar uit? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch