Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Voorbeschouwing GKE3 2021: ‘Het gaat dit jaar echt beter worden’

10/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 periode is er een om van te smullen bij Gamekings. We gaan een bak content maken waar je ‘U’ tegen mag zeggen. Alhoewel ‘je’ ook mag. Zaken als talkshows, E3 journaals en livestreams passeren een dag of tien de revue. En om de hype train toch nog iets harder te laten gaan maken wij vandaag voor je de balans op. Wat gaat er gebeuren? Waar hebben wij op voorhand het meeste zin in? Wat gaat verrassen? Allemaal terechte vragen natuurlijk, die oudgedienden Boris en JJ en jonkie Koos gaan beantwoorden. Hoe wordt Halo? Waar komt Nintendo mee? Of is het Ubisoft dat de show gaat steken de aankomende  E3 2021? Kijk snel de video voor de antwoorden.

Geoff Keighley trapt de boel af

Het Summer Game Fest is vanavond de officiële aftrap van de  E3. Geoff Keighley wordt de host en dit alleen al is al meer dan genoeg voor de drie heren om op de praatstoel terecht te komen. De man belooft nogal wat. Zo gaan er bands optreden, worden er games (12+ World Premières) gepresenteerd en roept Keighley vooral een show neer te gaan zetten. JJ heeft er in ieder geval zin in. En hij heeft er (net als Koos) zin in dat er een grote EA game voor de E3 een bepaalde reveal gaat doen. Misschien weet je nu al welke game we hier bedoelen, maar hopelijk weerhoudt dit je er niet van om de video te checken.

E3 2021 en de strategie van Ubisoft

Jouw games verklappen voordat de E3 begint is iets waar Ubisoft erg goed in is. Met Far Cry 6 hopen de Franse Canadezen weer wat gezichtsverlies te beperken. De trailer is iets waar Boris niet per se heel warm van is geworden. Maar de gameplay lijkt hem tof. En laat dat nu exact zijn wat Ubisoft zegt te gaan doen tijdens Ubi Forward op zaterdag. Lukt dat ze? Net als Xbox, Capcom, Square en vele anderen? Boris, JJ en Koos blikken uitgebreid op de beurs vooruit. Want we leven voor deze periode van het jaar.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch