Menu Premium
Loading...

Vloggend naar Star Wars: The Force Awakens

18/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdag verscheen Star Wars: The Force Awakens in de Nederlandse bioscoopzalen. Natuurlijk is er een stormloop geweest op de kaarten en ook een groot deel van onze redactie is woensdagochtend naar de film geweest. Dit hebben Dennis, Boris, Steven, Vasco, Jelle en Shelly allemaal vastgelegd door te vloggen, waarvan je het resultaat ziet in de bovenstaande video!

Boris kan niet wachten om Star Wars: The Force Awakens te zien, alhoewel hij zelf al aangeeft dat zijn verwachtingen onrealistisch hoog zijn. Hoe zal hij de film uiteindelijk beleven? Ook doorgewinterde Star Wars-fans Vasco, Steven en Dennis hebben allen een voorstelling meegepakt en de vraag is natuurlijk hoe zij dit beleefd hebben. Jelle en Shelly, de mindere Star Wars-god en godin van de redactie, zijn ook geweest en hebben er ook wat over te vertellen in ‘Vloggend naar Star Wars: The Force Awakens’

Dit item bevat geen spoilers! De meningen van de heren en dame zijn dan ook heel globaal en vertellen je eigenlijk helemaal niets over het plot van de film. Je kunt het item veilig kijken dus.

Vloggend naar Star Wars: The Force Awakens

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch