Menu Premium
Loading...

Vlieg met de Oculus Rift naar hyperspace in Elite: Dangerous

05/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende tijd kunnen we de nodige games verwachten die het space-genre een compleet nieuwe dimensie geven. Wat te denken van No Man’s Sky? Of een Star Citizen? Een van de games waar in ieder geval vrijwel door de hele redactie reikhalzend naar uit wordt gekeken, is natuurlijk Elite: Dangerous. Boris ging ‘m checken op de E3 2014, dus┬ávlieg met de Oculus Rift naar hyperspace in Elite: Dangerous

In 1984 verscheen al het eerste deel uit de Elite-serie. Dit was een 2D-game met vrij simpele gameplay, maar in de tijd dat videogames nog in zwart-wit waren was het al heel wat. Een aantal jaar later, in 1993 om precies te zijn, verscheen het vervolg in de vorm van Frontier: Elite II. In 1995 was het vervolgens Frontier: First Encounters die als opvolger van Frontier: Elite II naar voren werd geschoven. Nadat we zo’n twintig jaar geen nieuwe Elite hebben gezien, is het dus nu eindelijk tijd voor een vers deel en wat voor een. De game zal gebruik gaan maken van de laatste technieken op het gebied van graphics en gameplay, waardoor de serie een reuze stap voorwaarts zal gaan maken.

Boris is tijdens de E3 2014 in Los Angeles weggeblazen, toen hij met de Oculus Rift op zijn hoofd de eindeloze ruimte van Elite: Dangerous mocht gaan ontdekken. Hij was al vreselijk enthousiast over de game, maar toen hij hands-on mocht met Elite: Dangerous werd hij al helemaal enthousiast en was hij als een kind zo blij. Samen met Jelle naast hem in de studio, gaat hij op enthousiaste wijze je alles over zijn eerste Oculus Rift ervaringen met Elite: Dangerous vertellen. Ben je al net zo enthousiast als Boris? Of heb je gewoon zin in een nieuwe space-game? Check dan snel dit item waarin Boris losbarst over Elite: Dangerous.

Ontwikkelaar: Frontier Developments
Uitgever: Frontier Developments
Platform: PC, Mac, Linux

Vlieg met de Oculus Rift naar hyperspace in Elite: Dangerous

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch