Menu Premium
Loading...

Vlad Micu over de gamesindustrie in Taiwan

25/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moge inmiddels duidelijk zijn: Gamekings trekt deze week naar Azië! De heren bevinden zich op dit moment vermoedelijk op zo’n 12 kilometer hoogte. Hier op de grond gaan we door met het maken van toffe items, ditmaal met een speciale gast. Voormalig gamejournalist Vlad Micu is langsgekomen om zijn bevindingen in Azië met de Gamekings-kijkers te delen. JJ is in zijn nopjes met de komst van Vlad. Voor het logistieke brein achter de Gamekings Asia Roadtrip is het immers een hele beproeving geweest de heren zo goed mogelijk voor te bereiden. Dit komt mede door het feit dat JJ nog niet al te veel ervaring heeft met landen als Taiwan en Thailand. Vlad heeft wél de nodige persoonlijke ervaringen met beide landen. Benieuwd wat Vlad over de gamescultuur in Taiwan en Thailand te zeggen heeft? Check dan nu ‘Vlad Micu over de gamesindustrie in Taiwan!’

“De gamesindustrie in Taiwan staat nog in de kinderschoenen”

Waar Vlad Micu is zijn jongere jaren actief was als gamesjournalist, daar heeft zijn carrière zich inmiddels wat meer geconcentreerd op marketing. Voor zijn werk reist Micu de gehele wereld over. Naar eigen zeggen komt het zelden voor dat hij meer dan 70 dagen achter elkaar in Nederland is. Zodoende hebben we hier te maken met een rasechte wereldreiziger. Zijn diepgewortelde liefde voor games maakt dat hij ons wat meer kan vertellen over gaming culture in Taiwan en Thailand. Door JJ’s research voorafgaand aan de Gamekings Asia Roadtrip is hij op de hoogte van het feit dat de gamesindustrie in Taiwan verder is dan die in Thailand. Samen met Vlad Micu probeert hij een vinger te leggen op de vraag waarom dit het geval is. Ook verrijkt Vlad ons met kennis die ons, en hopelijk ook de mannen in Azië, verder kan helpen.

Wat is jullie mening over de gamesindustrie in beide landen? Laat je horen in de comments onder ‘Vlad Micu over de gamesindustrie in Taiwan!”

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch