Menu Premium
Loading...

Visual Concepts gaat voor de knock-out met WWE 2K15

20/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim een jaar geleden kwam naar buiten dat Visual Concepts, bekend van de NBA 2K-games, zich gaat bemoeien met de WWE 2K-reeks. Voor WWE 2K14 hadden zij nog maar een half jaar om mee te werken aan de game, vandaar dat de verwachtingen voor dit jaar een stuk hoger zijn. Maken zij deze verwachtingen waar? Een ding is duidelijk: Visual Concepts gaat voor de knock-out met WWE 2K15!

Ook dit jaar zullen alle grote namen aanwezig zijn, waaronder John Cena, Big Show, CM Punk en Goldust. Er is door ontwikkelaar Visual Concepts veel aandacht besteed aan de animaties en gelijkenissen van deze beestachtige sporters. Zoveel zelfs, dat er dit keer vijf maal zoveel animaties in de game aanwezig is! Er zijn helaas nog geen gameplay-beelden voor het grote publiek naar buiten gebracht, maar Skate heeft de game mogen aanschouwen op de Gamescom 2014 in Keulen. Naast het feit dat Skate jarenlang fan is van de sport, doet hij ook al een tijd verslag tijdens wedstrijden. Hij vertelt jou over alle ins en outs wat betreft de nieuwe WWE 2K15.

In de maanden september en oktober staat de kalender bomvol met (sport)games. WWE 2K15 komt dan ook uit op 31 oktober voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One. Lukt het Visual Concepts om een goede entree in de WWE 2K-serie te maken?

Ontwikkelaar: Visual Concepts
Uitgever: 2K Games
Platform: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One

Brengt Visual Concepts WWE 2K15 naar een hoger niveau?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch