Menu Premium
Loading...

Top Vijf indiegames die je in 2018 gespeeld moet hebben

21/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kevin en Emiel hebben beide weer een bezoekje gebracht aan de Gamekings redactie en natuurlijk laten wij dit niet gemakkelijk voorbij glippen. Daarom hebben wij aan de beide heren gevraagd of zij samen een top vijf konden maken van indie games die je gespeeld moet hebben. Want voor de mensen die al langer kijken, die weten inmiddels wel dat zowel Kevin als Emiel beide heel erg gek zijn op de wat kleinere indie games. Benieuwd naar wat zij deze keer allemaal hebben meegenomen? Check dan zeker even dit item over een top vijf toffe indie games.

Mecha bots on steroids

Heb jij nou altijd ervan gedroomd om piloot te worden van een moordlustige robot? Dan is dit misschien wel de juiste game voor jou. We hebben het hier over het spel Override: Mech City Brawl. De game waarbij jij met jou mecha robot de strijd aangaat met andere. Iedere robot heeft zijn eigen playstyle en zijn eigen moves en finishers. Je kunt kiezen uit twaalf verschillende soorten mecha’s die even groot zijn als een flatgebouw. Je kunt dit spel samen met drie andere vrienden spelen waarbij je gezamenlijk een grote robot moet besturen.

Mutant Year Zero: Road to Eden

Het is een hele mond vol, maar het gaat hier om een nieuwe tactische strategie game waarbij je met een gemuteerde karakters kunt spelen. De game bevat veel stealth elementen, zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om heel stilletjes een kamp binnen te dringen of kies je toch liever voor de hands-on methode. Schiet jij liever iedereen kapot die je tegen komt of wil je liever ongezien blijven? Heb jij de trailer van deze game nog niet gezien? Check dan even hier de beelden, en laat ons even in de comments weten wat je hiervan vindt.

Mutant Year Zero: Road to Eden komt uit op 4 december 2018 voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch