Menu Premium
Loading...

Vietnam Premium Roadtrip 2019: Wat is de planning?

10/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ neemt de planning met je door! Welke planning? Of je je huiswerk nog moet maken? Of je de administratie al hebt gedaan? Nee, natuurlijk niet man! De enige echte planning van het enige echte premium adventure! Want je hebt een drukke week voor de boeg! Wat gaat er allemaal gebeuren in het land waar we heel erg snel naar af gaan reizen? JJ neemt het met je door!

 JJ heeft heel veel voorpret gehad met Vietnam

JJ heeft er zin in! Ook al gaat hij zelf niet naar Vietnam. Koos en Daan gaan echter wel, samen met Jelle. Maar Koos en Jelle weten niet wat ze allemaal gaan doen. Ze moeten bijvoorbeeld opdrachten gaan doen! En dat brengt behoorlijk wat spanning en gelach met zich mee. Ze gaan op zoek, naar games, naar mensen, naar arcade-hallen. Noem maar op! JJ is de game-master en verteld ze wat ze elke dag moeten gaan doen. Het wordt bloedserieus en erg grappig. Het is een mix. Het programma kun je in deze video zien en ook op allerlei andere plekken zal het schema straks te vinden zijn. Print hem uit en laat hem aan je baas zien, want deze shit is belangrijk en episch!

Donderdag gaan we zwaaien

Donderdag is de grote uitzwaai steam, deze is vanaf 12:00. Kom je gezellig meekijken op Twitch? Vrijdag gaat Jelle lekker koken samen met Nghia. Zal Koos gaan kotsen van de kookkunsten van Jelle? En hoe klinkt einde van de week Vrijdag eigenlijk in het Vietnamees? Daarnaast achterhalen we het verhaal achter Flappy Bird voor je, kijken we naar de beste Vietnam games en films en hebben we unieke IRL streams. Daarnaast gaan we ook naar het Bangkok Songkran festival! Ben jij al benieuwd naar de challenges? En naar welke aspecten van dit avontuur kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch