Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Inkt analyse met een expert! Joey de Boer checkt vette gamer tattoos

17/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ kwam pas een post tegen op de Dutch Gamer Society met een hoop vette gamer tattoos! Meteen een reeks items over maken dus. We hadden natuurlijk meteen de studio in kunnen duiken en een mening kunnen geven over allerhande permanent betekende armen en benen. Maar het leek ons vetter om een expert uit te nodigen. Gelukkig is de tatoeëerder Joey de Boer een goeie maat van Jelle en naast tattoo artiest een fervent gamer! De ideale gast om met Jelle en Steven in de diepte te springen en te spreken over hoe de tattoo gezet is, of hij mooi blijft na 20 jaar en over de art style natuurlijk. Kijk nu: Inkt analyse met een expert! Joey de Boer checkt vette gamer tattoos.

Hoe zie je of een tattoo goed gezet is?

Je kan natuurlijk heel lang discussiëren over of een tatoeage mooi is of niet, maar dat blijft een smaakding. Dat proberen we te vermijden in dit item; in plaats daarvan kijken we naar hoe goed ze gezet zijn. Een heel belangrijk vaak vergeten ding bij tatoeages is hoe ze oud worden. Je kan natuurlijk heel je borstkas volplempen met hele vette kleurrijke realistische art. Maar blijft dat wel dertig jaar goed? Als het heel vet is maakt dat misschien wel niet uit, 10 jaar met een brute tattoo is ook geen kattenpis. En wat maakt een tatoeage nou goed gezet? Joey weet er alles van en deelt zijn wijsheid met ons!

We hebben gezien dat een aantal van jullie in de comments onder Deze Week Bij Gamekings al foto’s hadden geplaatst van jullie inkt. Fucking vet! Hebben jullie nog meer tatoeages om mee te pronken, gooi ze dan vooral in de comments! Hoeven natuurlijk niet alleen game tattoos te zijn. En als je benieuwd bent naar Joey’s artwork kan je zijn Instagram checken!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch