Menu Premium
Loading...

Verwachtingen Gamescom 2019: games, games en nog meer games!

17/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja! De Gamescom staat weer voor de deur en dus is het tijd voor een vooruitblik. Welke games zullen in de schijnwerpers staan en wat gaan we precies zien van die games? Welke games ontbreken op de Gamescom? Wat voor items gaan er gemaakt worden? Veel vragen en nog geen antwoorden. Drie van de vier die naar Gamescom zullen afreizen (Jelle, Daan en Koos) gaan er eens goed voor zitten en nemen dit in een halfuur met je door!

Freudentaumel!

Jawohl! Er gaat weer een roadtrip komen en er wordt natuurlijk ook weer worst gegeten. Je krijgt livestreams, roadtrip-items, er zijn speciale afspraken gemaakt en er komt ook nog andere content. Ook dit jaar ga je je in ieder geval niet snel vervelen. Want naast al deze content zijn de games die uitkomen natuurlijk ook niet mals. Of Playstation aanwezig zal zijn op de gamebeurs en met welke games ze dan zullen komen is afwachten. In de items van volgende week zul je daar samen met de heren waarschijnlijk achter gaan komen. Er zullen technologische nieuwtjes zijn, waardoor er voor alles en iedereen weer genoeg is om naar uit te kijken.

Games galore tijdens Gamescom 2019

Gelukkig maar. Tijdens de gamebeurs zijn natuurlijk veel grote titels aanwezig. Cyberpunk 2077, Borderlands 3, Watch Dogs Legion, Call of Duty Modern Warfare en Ghost Recon Breakpoint. Noem ze allemaal maar op. Ze zijn er allemaal. Demo’s, nieuwe gameplay-beelden en vast ook wat CGI Trailers zullen de revue passeren. Alle najaarsknallers zullen aanwezig zijn om de laatste paar maanden van 2019 op een spectaculaire manier in te luiden. Het weekend van Gamescom is in ieder geval al uitverkocht, dus er is hype en animo genoeg!

Wat verwacht je van de Gamescom? Welke games kijk jij het meest naar uit? Ga je zelf naar de gamebeurs toe? Welke game denk jij dat er gaat teleurstellen? Laat zien hoe hype je bent in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch