Menu Premium
Loading...

Verdien geld met je oude games en verkoop ze op Firstlook Festival 2019

20/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke gamer heeft ze waarschijnlijk thuis liggen: games die hij of zij niet echt meer speelt. Sommigen bewaren deze spellen om hun verzameling mee aan te vullen, anderen laten ze ergens sloffen. En dat laatste is natuurlijk zonde. Want je kunt er geld mee verdienen. Daarom gaat de organisatie van Firstlook Festival al deze gamers de helpende hand toesteken door een Tweedehands Markt voor ze op te zetten, waar ze hun gebruikte games aan de bezoekers kunnen verkopen. Tegen geheid een betere marge als een eventueel verkoop of inruil bij een Tweedehands Zaak.

Koop snel je speciale Tweedehands Markt-ticket

Hoe werkt het? Heel simpel. Iedereen die zijn of haar tweedehands games op 5 & 6 oktober wil gaan verkopen, dient een speciaal ticket op de website van van Firstlook Festival aan te schaffen. Dit ticket bestaat uit een gewone ticket voor het event + voucher die je recht geeft op een stuk tafel van ruim 1 m² waar je jouw games kunt uitstallen en aan de man/vrouw brengen. De prijzen voor de games bepaal je helemaal zelf. Laat de innerlijke handelaar maar in je los.

Er gelden een paar regels op de Tweedehands Markt. Ten eerste worden illegale games niet geduld. We zullen zelf rondlopen om te checken of het bij de games gaat om originele spellen. Ten tweede is dit een cash-markt. We leggen geen pin-faciliteiten aan. De focus van de Tweedehands Markt ligt verder vooral op games van de modernere generaties. Denk aan PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Switch, Xbox One en PC. Echte retro-stuff verkopen mag, maar daar is ook een ander segment voor op Firstlook Festival.

Met de toevoeging van de Tweedehands Markt hebben we weer een splinternieuw onderdeel aan Firstlook Festival 2019 toegevoegd waarvan wij denken dat het ’t plezier van de bezoekers straks enorm gaat vergroten. Naast onder meer zelf gamen, toernooitjes, demo’s en nieuwe games en merch kopen, kun straks je ook door een markt vol oude games grasduinen. Geheid dat er pareltjes tussen zitten. En voor de handelaartjes onder de gamers. Firstlook Festival 2019 stelt je in staat een leuke zakcent aan je games te verdienen. Hoe vet is dat!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch