Menu Premium
Loading...

Veelbelovende indie games van 2013

17/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar is nog maar een paar maanden bezig, maar er zijn alweer een heel aantal veelbelovende indie en downloadable games aangekondigd. Nino kan deze games wel waarderen, dus heeft hij zijn top 7 alvast samengesteld en Jelle zo ver gekregen om bij hem aan tafel te schuiven. Deelt Jelle Nino’s mening en denkt hij ook dat dit stuk voor stuk wel eens heel goede games kunnen gaan worden, of ziet hij dit toch anders? Je ziet het in de ‘Veelbelovende indie games van 2013’.

Double Fine productions komt na een groot succes op Kickstarter met een game genaamd Double Fine Adventures. Er is nog bijna geen beeld van te zien, maar blijkbaar hebben Tim Schafer en zijn collega’s iets heel goed gedaan waardoor ze 3,5 miljoen dollar hebben weten op te halen om deze game te financieren. Je kan dus wel stellen dat de lat hoog ligt en we kunnen er niet omheen dat we wel een beetje nieuwsgierig zijn naar Double Fine Adventures.

Nino weet een discussie op gang te brengen met een volgens hem wrede game, namelijk Zeno Clash. Deel twee is aangekondigd voor begin dit jaar en hij kan niet wachten om deze game te gaan spelen. Jelle heeft hier echter een iets andere mening over. Weten Nino en Jelle elkaar te overtuigen van hun gelijk?

Natuurlijk worden er nog heel wat meer indie en downloadable games besproken, maar we gaan niet alles van te voren al aan je vertellen. Benieuwd naar de rest van Nino’s top 7? Die zie je in de ‘Veelbelovende indie games van 2013’.

Veelbelovende indie games van 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch