Menu Premium
Loading...

Vasco en Steven over de CES 2015

10/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals velen weten was deze week de CES 2015 in Las Vegas. Vasco en Steven hebben voor dit speciale item even alle belangrijke nieuwtjes op een rij gezet. Je hoort Vasco en Steven over de CES 2015.

De CES, of Consumer Electronics Show, is de grootste beurs op het gebied van consumentenelektronica. Ieder jaar worden hier dé nieuwtjes aangekondigd waar de techfans helemaal wild van worden. Onze eigen techfans Steven en Vasco hebben hun favoriete gadgets en hardware uitgekozen, en hebben ruim de tijd genomen om deze allemaal te bespreken. Steven heeft van Vasco de opdracht gekregen zich te focussen op het autonieuws. De vraag is dan natuurlijk: Kan Steven Vasco zo overtuigen dat hij zijn rijbewijs gaat halen?

Natuurlijk hebben de mannen nog meer dan alleen autonieuws. Zo hebben ze het onder andere over een Kinect-achtige camera voor de PC, computers zo groot als knopen en toetsenborden met magneten er in. Reden genoeg dus om snel op de playknop te drukken en te kijken naar Vasco en Steven over de CES 2015.

Vasco en Steven over de CES 2015

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch