Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Van welke games zouden wij een remake willen zien?

16/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naar aanleiding van de aankondiging van de Max Payne Remake, hadden we op de redactie opeens een discussie over welke games wij graag ‘geremaked’ zouden zien worden. Niet dat we geen remake van Max Payne willen, maar er zijn vast nog meer toffe games die een nieuwe lik verf en daarmee een nieuwe leven verdienen. Daarom zetten we voor dit Premium item een aantal redactie leden voor de camera. Koos, Huey, Boris, Jelle, Skate en JJ geven hun antwoord op deze best lastige vraag. Want kies maar eens een game uit die deze behandeling krijgt? Het komend half uur komt er dus een hoop langs, van Half Life  en Jak and Daxter tot aan Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Ikaruga.

Welke stokoude toppers verdienen een remake?

Nu we al bijna een halve eeuw zitten te wachten op Half Life 3, zou een remake van deel 1 van die shooter mogelijk geen slecht idee zijn. Warme gevoelens zijn er genoeg. Zou deze game door één van de presentatoren gekozen worden? Maan dan met keiharde 4k graphics, RTX en met misschien wel Adaptive Triggers? Of noemt men de eerste Tomb Raider, de eerste Prince of Persia, Operation Flashpoint of WipeOut? Allemaal klassiekers die ver van ons liggen…

Oude herinneringen herleven van de redactie

Ook de eerste Jak and Daxter of Super Mario zou deze behandeling verdienen. Want wie kent deze games nu niet? Of neem Metal Gear Solid, Command & Conquer of Duke Nukem. Het wemelt in de gameshistorie van de fantastische spellen. Maar de presentatoren moeten een keuze maken. Opsommen kan iedereen, iets kiezen is veel lastiger. Wil je weten welke games de eervolle behandeling volgens ons moet krijgen? Ram dan fluks op die Play knop en je gaat het allemaal zien en horen in dit item. En laat natuurlijk even weten welke game jij zou kiezen? Plus het waarom.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch