Menu Premium
Loading...

Van Kyrat naar het psychedelische Shangri-La in Far Cry 4

21/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van de Far Cry-serie lopen al even warm voor het aankomende deel en natuurlijk was het voor Ubisoft op de Gamescom 2014 hét moment om meer te laten zien van de game. Boris en Skate gaan van Kyrat naar het psychedelische Shangri-La in Far Cry 4, om jou er alles over te vertellen.

Een van de redenen waarom fans zoveel houden van de Far Cry serie is dat ze bij Ubisoft veel aandacht besteden aan de omgevingen die speelbaar zijn. We hebben nu twee keer een tropisch eiland voor de kiezen gehad en één keer de savanne van Afrika, en met Far Cry 4 gaan we naar de Himalayagebergten. Het is al duidelijk dat we het verhaal gaan volgen van Ajay Ghale, die zelf uit het gebied komt maar een tijdje weg is geweest. Hij is dus al bekend met Kyrat en Shangri-La, voor ons als spelers is het nog helemaal nieuw.

Boris en Skate hebben kennis mogen maken met de omgevingen van Far Cry 4 en zelf de controller in handen mogen nemen om door de virtuele Himalaya rond te lopen. Zij weten ondertussen tot in de puntjes te vertellen hoe deze eruit gaat zien. Je hoort hier van hen hoe zij van Kyrat naar het psychedelische Shangri-La gaan in Far Cry 4. Zit je er klaar voor? Ja? Jeeeeuj!

Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3

Van Kyrat naar het psychedelische Shangri-La in Far Cry 4

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch