Menu Premium
Loading...

Vampyr Review: Bloed zuigen zonder of met mededogen?

23/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game heeft al een tijd geleden het daglicht mogen aanschouwen, maar door de E3 drukte had JJ wat items verzet naar de weken erna. Vampyr viel hier ook onder, aangezien hij net voor de E3 was uitgebracht. Uiteraard had het ook te maken met Daan die druk bezig was in LA. Iemand moest namelijk de dagboeken vanuit LA in elkaar zetten. Nu die Premium items afgerond zijn en hij weer veilig thuis is aangekomen, kan hij het samen met Skate gaan hebben over bloed, kruizen en zilver. Je checkt het in Vampyr Review: Bloed zuigen zonder of met mededogen?

Goed of Kwaad?

Vampyr is een actie role playing game die gemaakt is door Dontnod Entertainment. De game is geheel ontwikkeld op de Unreal Engine 4 en vertelt het verhaal van Jonathan Reid, een dokter die wordt gebeten en daarbij overlijdt, maar weer terug komt als een heuse vampier. Meteen komt onze dokter in een groot dilemma te zitten. Hij wil namelijk de mensheid redden van een epidemie, maar tegelijkertijd wil hij ze ook leegzuigen voor hun bloed. Want ja, een vampier leeft niet op bronwater. Vermoord je iedereen om sterker te worden en te overleven? Of probeer je de perfecte balans te vinden? Dit zijn keuzes waar je de hele game op moet letten.

Vampyr weet te verrassen als double A titel

Ondanks dat de game weet te verrassen op diverse vlakken, zijn er ook nog wat minpuntjes. Skate had namelijk behoorlijk wat last van framedrops en erg lange laadtijden op zijn PlayStation 4 Pro, die niet goed te praten zijn. Het schijnt dat de PC versie hier weinig tot geen last van heeft. Uiteraard kan je het daarmee niet goedpraten. Wat denken jullie van deze extreme laadtijden? Of interesseert het jullie niet en kunnen jullie het door de vingers zien? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch