Menu Premium
Loading...

Vampire Survivors Review: Kopen, budgetbak of slopen?

10/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het gaat om reviews werkt het bij Gamekings vrij simpel. In principe focussen we ons op de grote games. Die willen de meeste mensen immers zien. We hebben gewoonweg te weinig ruimte om van elke game een review online te zetten. Of het moet zo zijn dat een presentator perse een game wil bespreken omdat het volgens hem of haar een parel is. Een spel wat de community moet zien. Vampire Survivors is zo’n game. Boris appte JJ diep in de nacht. Dit moest op de site. Punt. En zo geschiedde. Boris en JJ gaan het in de video hebben over een spel wat misschien wel de grootste Indie hit van 2022 gaat worden. En dat terwijl het jaar bijna op zijn einde loopt. Dit is de Vampire Survivors review.

Vampire Survivors review: Is dit spel dé sensatie van 2022?

Vampire Survivors is een pixelart top-down 2D roguelike shoot ’em up waarin je tonnen aan vijanden moet verslaan. De game is, hou je vast, gemaakt door één enkel persoon. Zijn naam is Luca Galante, ook wel bekend als poncle. De man maakte zijn spel in zijn vrije tijd en bracht het in 2021 naar early acces. De respons was dermate positief dat Galante zijn baan kon opzeggen en zich fulltime ging wijden aan het vervolmaken van zijn droomgame. Boris en JJ hebben het spel gespeeld en zijn erg enthousiast. Vooral de laatste kan zich bijna niet inhouden. In deze review vertellen ze waarom deze titel misschien wel de beste Indie game van het jaar gaat zijn.

Alles draait in deze game om de flow

Het verhaal van Vampire Survivors gaat over vampiers en veel andere gespuis die jou aanvallen. Jij als speler moet ze tegenhouden. In het begin van het spel kies je één van de beschikbare karakters. Elk karakter heeft zijn of haar eigen unieke vaardigheden en wapens. Nadat je een personage hebt gekozen, begint het spel direct met de actie. Actie waarbij je alleen hoeft te bewegen. Het schieten gaat vanzelf. Typisch een game met het motto ‘Easy to learn, hard to master’. Als je eenmaal in de flow zit, dan wil je niets anders.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch