Menu Premium
Loading...

Valiant Hearts: The Great War Review

24/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het succes van Child Of Light is Ubisoft terug met nog een dowloadable game, genaamd Valiant Hearts: The Great War. Valiant Hearts is gemaakt op de speciale engine die Ubisoft voor al dit soort games gebruikt, genaamd UbiArt Framework. Het grote verschil met Child Of Light en Rayman is dat Valiant Hearts een soort Franse strip-stijl gebruikt. De hele game is met de hand getekend en dat gecombineerd met mooie muziek en een ijzersterk verhaal maakt Valiant Hearts een unieke game. Wil jij weten of Jelle en Dominique dit ook vonden? Check dan hier de Valiant Hearts: The Great War review.

Valiant Hearts: The Great War is een game die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Je speelt met vijf verschillende personages. Een Amerikaan, een Franse verpleegster, een Duitse soldaat en een Franse soldaat. Het vijfde personage in de game is een hond, die bevriend raakt met de andere hoofdpersonen. De hond bestuur je niet direct, maar door hem simpele opdrachten te geven kun je verschillende puzzels oplossen. De game is overigens ook gebaseerd op brieven die destijds geschreven zijn op de slagvelden. Het zijn dus semi-waargebeurde verhalen. Die voor de game natuurlijk een beetje zijn aangedikt. De grote gebeurtenissen uit de game hebben ook echt plaatsgevonden, maar zijn vaak vrij ingevuld door de ontwikkelaar.

Het is natuurlijk niet toevallig dat zij deze game nu uitbrengen, precies 100 jaar na de Eerste Wereldoorlog. De makers van de Apocalypse-serie van Discovery hebben samengewerkt met Ubisoft om een zo getrouw mogelijke achtergrond te schetsen voor de game. Of dit allemaal gelukt is en of deze game net zo vet is als Child Of Light en Rayman, kom je hier nu achter in deze Valiant Hearts: The Great War review.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montpellier
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360

Valiant Hearts: The Great War Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch