Menu Premium
Loading...

Us Review: “Jordan Peele levert opnieuw een meesterwerk af”

20/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het succes dat Get Out heeft Jordan Peele een tweede film gemaakt. In de eerste film volgden we een zwarte Amerikaan als hij de blanke familie van zijn vriendin bezocht. In Us volgen we familie die vakantie gaan vieren en samen erop uitgaan om van de zee en zon te genieten. Tijdens hun vakantie komen ze zichzelf tegen en dat verloopt niet vlekkeloos. Koos en Jelle zijn naar de première geweest en gaan vertellen wat zij er van vonden in Us Review: “Jordan Peele doet het gewoon weer!”

Us zat in de top drie ‘must see’ films van dit jaar van Koos

Koos was een groot fan van de eerste film van Jordan Peele en kon niet wachten op Us. Na de trailer van vorig wist hij dat hij deze film moest zien. De trailer toonde een film dat meer horrorelementen bevatten en een goede soundtrack zou hebben. Deze verwachtingen werden ook waargemaakt met het uiteindelijke product. Us is een spannende film die je op het puntje van je stoel zet. Koos en Jelle vonden wel dat het niet kon tippen aan Get Out, maar het resultaat is nog steeds een hele goede film. Koos heeft zijn nieuwe vlam weer gevonden in de actrice Lupita Nyong’o met haar goede acteerkunsten in deze film. Zij is niet de enige die schittert in deze film, want de hele familie wordt gespeeld door goede acteurs.

Maar perfect is het niet

Maar de heren zijn het niet helemaal eens met elkaar. Jordan Peele heeft natuurlijk zijn roots in komedie en dat is ook een beetje terug te zien in de film. Dit valt niet in de smaak bij Koos, maar breekt de film niet voor hem. Jelle vind het wel werken en heeft zich kostelijk vermaakt.

Wil je weten of deze film wat voor jou is? Kijk dan de Us Review: “Jordan Peele doet het gewoon weer”!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch