Menu Premium
Loading...

Update Gamekings Showcase March Madness

26/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het aftellen is nu echt begonnen, aanstaande zaterdag 2 maart is dan eindelijk de Gamekings Showcase March Madness. In Corso Rotterdam gaan we helemaal los met de meest wrede games die te spelen zijn onder het genot van ongelooflijk veel bier. Wat wil je nog meer? Juist, helemaal niks. Om alvast in de stemming te komen hier de Update Gamekings Showcase March Madness.

Drie weken geleden werden er tijdens de aankondiging van de Gamekings Showcase al een paar vette games onthuld die tijdens de Showcase speelbaar zullen zijn, waaronder Monster Hunter 3 Ultimate, God of War: Ascension en BioShock Infinite. Alsof die line-up nog niet awesome genoeg was, doen we er gewoon nog een schepje bovenop. Tot grote teleurstelling van Boris zit alleen de nieuwe SimCity, waar hij al tijden op wacht, hier niet tussen en dan maakt JJ vervolgens ook nog de boel kapot. Toch kan Boris net als JJ niet wachten om de aangekondigde games tijdens de Showcase te gaan spelen.

Als kers op de taart is ook nog eens bijna iedereen van Gamekings erbij, dus wil je JJ inmaken met FIFA 13 of een het tegen Dennis opnemen in de multiplayer van Gears of War: Judgment? Het kan allemaal dus nog meer reden om erbij te zijn aanstaande zaterdag. Wees wel snel, want de kaarten gaan er hard doorheen. De laatste kaarten kun je halen op showcase.gamekings.tv. Er zijn ook nog vier VIP kaarten te bemachtigen via Logitech. Ga dus snel naar de Facebook pagina van Logitech, want daar geven ze de laatste vier VIP kaarten weg. Dat wil je!

Benieuwd welke nieuwe games er allemaal worden toegevoegd aan de reeds bekend gemaakte line-up? En waarom JJ volgens Boris de boel kapot maakt? Dat zie je in Update Gamekings Showcase March Madness.Update Gamekings Showcase March Madness

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch