Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Unravel Two Review: Het pluspuntje tijdens de EA persconferentie

22/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Zweedse studio Coldwood kwam op de afgelopen E3 tijdens de EA persconferentie even zijn game tonen. Naast het tonen van de game kwamen ze meteen met een verrassing. Unravel Two was direct te downloaden. De EA persconferentie was niet een heel groot succes, maar dat deze titel meteen werd gereleased, was toch een pluspuntje. Althans dat vonden Skate en Kevin, die hem meteen na de E3 hebben aangeslingerd. Een terecht pluspuntje? Of viel de game ontzettend tegen? Skate en Kevin gaan het uitgebreid voor je bespreken in: Unravel Two Review: Het pluspuntje tijdens de EA persconferentie.

Samen met een van je vrienden slingeren als een bolletje wol

Het eerste deel van de game draaide om een rood bolletje wol met de naam Yarny. Voor deeltje twee hebben ze gekozen een blauw bolletje wol aan de game toe te voegen (al hoeft deze niet perse blauw te zijn aangezien je nu je bolletje wol kan customizen). Dat betekent dat je met een van je vrienden de gehele game kan doorlopen. Dit doe je door goed samen te werken en alle puzzeltjes van de game samen op te lossen. Overigens kan je de volledige game ook alleen uitspelen, door beide bolletjes wol te besturen en af en toe je maatje (het andere bolletje) op je rug te nemen. Zijn er platform gameliefhebbers in de community? Laat het weten in de comments!

Unravel Two goed genoeg voor in ‘Kevins Keuze’?

Was het een terecht pluspuntje tijdens de EA persconferentie? Is dit tweede deel goed genoeg om ooit te verschijnen in een ‘Kevins Keuze’? Legt Skate zijn geliefde Rainbow Six Siege in de toekomst neer om nogmaals door deze game heen te spelen? Of viel de game vreselijk tegen? Kevin en Skate vertellen je dit en meer in:¬†Unravel Two Review: Het pluspuntje tijdens de EA persconferentie.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch