Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Unravel 2 & Previews van de L.A. Boys!

18/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klaar, afgelopen, done en voorbij. De E3 was weer fantastisch dit jaar met zoveel epische momenten dat je ze nauwelijks op een rijtje kan zetten. Iedereen heeft ook goed zijn rust gepakt, om de aankomende weken weer hard door te gaan met nieuwe projecten. Zowel voor deze week, als voor de aankomende premium Retro week. Het normale ritme is toch echt weer begonnen met reviews, previews en livestreams. JJ gaat het je allemaal vertellen in Deze Week bij Gamekings met Unravel 2 en Previews van de L.A. Boys!

They are back!

Terwijl Koos nog aan het genieten is van een welverdiende vakantie, zijn Daan en Jelle alweer terug in het land om het een en ander onder de loep te leggen. Want zoals je misschien al weet, hebben ze superveel games gezien en gespeeld. Je hebt al een beetje kunnen horen wat ze van de diverse titels vonden in de Premium items. Nu hebben ze alle informatie kunnen verwerken en gaan ze er nog eens op terugkijken in een speciale preview van de L.A. boys.

Is Unravel 2 de eerste parel van de E3 2018?

We kunnen wel concluderen dat EA niet de beste persconferentie had van de E3 2018. Anthem was niet wat iedereen had gehoopt dat het zou worden, Battlefield V liet zich ook niet van zijn beste kant zien en Star Wars Battlefront 2 maakt nou ook niet een geweldige comeback. Maar toen kwamen de beelden van Unravel 2 en Sea of Solitude. Indies die voor velen de persconferentie nog een beetje hebben gered, waarbij er al meteen bekend werd gemaakt dat Unravel 2 meteen beschikbaar was in de online shop! Kevin werd hier meteen enthousiast van en wilde deze game snel bevingeren. Zal hij net zo goed zijn als deeltje 1? Of gaat hij tegenvallen? Kevin en Skate gaan het later deze week in ieder geval bespreken!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch