Menu Premium
Loading...

Unity Workshop Deel 1

22/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben iets heel nieuws voor je! Na jaren lullen over games, durven we het zelf aan. We gaan games maken in Unity. Tenminste dat gaat Vasco met Mike van M2H Game Studio doen. In deze nieuwe serie items, die mede zijn mogelijk gemaakt door Alienware, gaan Vasco en Mike het hebben over de game-engine Unity en jou alles uitleggen hoe je ermee van start kunt gaan. Er zullen de komende weken dus meer items volgen, waarin het steeds een stapje moeilijker en ingewikkelder wordt. Het is dus belangrijk alle afleveringen te kijken, als je zelf ook een game wil maken in Unity. Vasco heeft ook speciaal voor jou tutorials gemaakt, waarin hij je stap voor stap aan de hand meeneemt hoe hij de game van deze aflevering heeft gemaakt. Kijk alleen eerst snel deze kersverse Unity Workshop Deel 1 en check welke game ze gaan maken.

Mike is oprichter van M2H Studio en werkt momenteel aan de Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun. Dit doet hij, net als al zijn games, in de Unity-engine en daarom is hij dus de perfecte persoon om jou en Vasco te begeleiden in de wereld van Unity. Iedereen kan het leren en het is echt de moeite waard om het te proberen, omdat jij wat kunt winnen aan het einde van deze Unity Workshop-serie. Dankzij Alienware mogen wij namelijk de Alienware 17 laptop weggeven aan de meest talentvolle, nieuwe game-maker! Dat wil je natuurlijk.

Wil je zelf stap voor stap meedoen en kans maken op de Alienware 17? Dan kun je alles nauwkeurig volgen via de Unity Workshop tutorials op ons Gamekings Extra Youtube-kanaal en je kunt zelf lekker kloten met het project van onze eerste game. Dus download Unity, ga aan de slag, blijf de Unity Workshops volgen en misschien win jij dan straks wel de Alienware 17!
Unity workshop deel 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch