Menu Premium
Loading...

Unboxing van de PlayStation 4

21/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over praktisch een week is het zover! Het grote publiek kan aan de slag met Sony’s next-gen console, maar Dennis en Boris hebben voor jullie alvast een unboxing van de PlayStation 4 gedaan. Het heeft onzettend lang geduurd voordat de next-gen consoles werden aangekondigd en nog langer voordat we het eerste exemplaar op de redactie hadden. De PlayStation 4 is na lang wachten dan toch echt gearriveerd en Dennis moest iedereen van zich afslaan om de doos mee te nemen naar de studio, waar hij samen met Boris het ding gaat uitpakken. Check hier de unboxing van de PlayStation 4!

“Hoe komen ze aan de Playstation 4?!”, vraag je je waarschijnlijk af. Dennis en Boris zijn de next-gen console vanmorgen hoogst persoonlijk op wezen halen bij Sony en ze hebben gewacht met het uitpakken, speciaal om te laten zien wat er in de verpakking zit. Natuurlijk weten we dat de console er zelf bijzit, maar daar houdt het niet bij op. Komt de PlayStation 4 met speciale goodies of is het slechts het apparaat zelf met een kabeltje?

Boris en Dennis zijn tenminste razend enthousiast, want zo’n unboxing van een console kun je maar één keer in de zoveel jaar doen. Er komt niet zo vaak iets nieuws uit van zo’n formaat, dus is het wel aardig speciaal. De allereerste keer een next-gen console uitpakken is een moment dat je moest koesteren.

Is het de mooiste console op aarde? Heeft de doos geheime vakjes met de oplossing tot wereldvrede? Als je daar achter wilt komen, ga dan lekker zitten voor de unboxing van de PlayStation 4 en check hoe Dennis en Boris stuk voor stuk elk onderdeel voor jullie bespreken!

Weet je wat ook fucking vet is? We gaan op het officiële Twitch-kanaal van Gamekings heel vaak games streamen vanaf de PlayStation 4, dus hou het in de gaten! PlayStation 4 unboxing

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch