Menu Premium
Loading...

Uitslagen polls Fruitblik week deel 1: PS5 vs Series X en cijfers 20 games

24/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de eerste dag van de Fruitblik week uitslagen. Vorige week stond natuurlijk volledig in het teken van vooruitblikken. De fruitblik- en speculaas week leverde flink wat content op, maar ook de uitslagen van de polls zijn interessant om door te nemen. En dat is dan ook precies wat er in twee items gedaan gaat worden. Want de mening van de community verdient ook aandacht. In dit eerste deel gaan JJ, Koos en Emiel praten over de uitslagen van de polls die gaan over PS5 vs Series X en de gemiddelde cijfers die de 20 games van 2020 hebben gekregen. En daar zitten wat opvallende conclusies tussen.

PS5 vs Series X

Het duel der duels. inmiddels zal niemand meer zout in huis hebben, want over beide consoles werd deze week behoorlijk wat gelekt. Maar dit was waarschijnlijk allemaal voordat de community de polls had ingevuld. En dus zijn de uitslagen van deze poll, met de informatie die we nu hebben, nog interessanter. Hoe denk de community over dit duel? En wat gaat er gebeuren met GamePass en PS Now? Allemaal vragen waar met welles of nietes op geantwoord kon worden. En als je de uitslagen wil weten: check het item!

De gemiddelde cijfers van de 20 games

De afgelopen periode heb je op 20 games kunnen stemmen die door de redactie uitgekozen zijn en gezien worden als interessante games voor 2020. En na aanleiding van die uitslagen is er een gemiddelde berekent. En het moet gezegd: de cijfers zijn niet mals. Vooral in negatieve zin vallen flink wat games door de mand. De gemiddeldes:

 

Cyberpunk 2077: 8.8

The Last of Us 2: 8.2

Zelda: Breath of the Wild 2: 7.6

Ghost of Tsushima: 7.5

Ori and the Will of the Wisps: 6.5

Resident Evil 3 Remake: 6.0

DOOM: Eternal: 5.9

Nioh 2: 5.8

Flight Simulator: 5.6

Dying Light 2: 5.6

Final Fantasy 7 Remake: 5.6

Halo Infinite: 5.5

Half Life: Alyx: 5.3

12 minutes: 4.8

Watch Dogs Legion: 4.8

Skull and Bones: 4.7

Marvel’s Avengers: 4.4

Animal Crossing: 4.3

Dreams: 4.3

Gears Tactics: 3.2

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch